Let's make business fun again


Wat is het?


Met een Business Box verwelkom je nieuwe klanten of collega’s, verras je bestaande klanten, of start je een nieuwe campagne geheel in eigen stijl. Je vergroot de zichtbaarheid, herkenbaarheid en verbinding met het merk significant.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij al een aantal Business Boxen samengesteld. Jij hoeft alleen nog te kiezen welke Business Box bij jouw merk, bedrijf of organisatie past!

✔ De Business Box wordt voorzien van jouw huisstijl. ✔ Wij produceren duurzaam en bewust. ✔ Er is een Business Box voor ieder budget!

Uiteraard kan je ook een volledig gepersonaliseerde en zelf samengestelde Business Box bestellen. Neem daarvoor contact op met Harrie van Zuylen.

Hoe werkt het?


In de Business Box hebben we een aantal praktische items gestopt die we voorzien van jouw logo of boodschap van het moment. Denk aan een bamboe USB-stick, tas gemaakt van kurk en een draadloze telefoonlader.

✔ Producten van Nederlandse bodem. ✔ Samenwerkingen met pionierende ondernemers. ✔ Simpel besteld, snel geleverd!

En omdat we weten dat je druk bent hebben we ook meteen een zestal boxen vooraf voor je samengesteld. Een standaard Business of Sales Box, een Premium Business of Sales Box, en een Eco Business of Sales Box. Wel zo handig!

Out-of-the-box


maar dan in een box!

Verbinding met het merk, bedrijf of de organisatie op de lange termijn is een wens van veel ondernemers. En wij snappen dat! Je wilt klikken met je klant. En niet zomaar! Out-of-the-box, dat wil je. Maar… dat kan dus ook in een box! Onze Business Box.